.

BYGGENTREPRENÖR I ROSLAGEN


Thelandersson Bygg och Måleri AB är ett väletablerat och komplett Bygg & Måleriföretag som kommer från orten Herräng i norra Roslagen, vi har under året 2012 flyttat vårt säte till Hallstavik. Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, kommuner och företag i Roslagen, Norrtälje, Uppsala och Stockholm med omnejd.

År 1989 startades måleriföretaget All interiör som då drevs av Peter Thelander. År 2006 ombildades företaget till Aktiebolag och fick i samband med detta namnet Thelanders Måleri AB. I oktober år 2008 gick Erik Andersson in som delägare i företaget tillsammans med Peter Thelander. Måleriet ombildades då till bygg och måleri och fick då namnet Thelandersson Bygg och Måleri AB, efter ägarnas efternamn Thelander och Andersson. 

.

.

BRETT KONTAKTNÄTVERK


Vi kan utför totalentreprenader då vi samarbetar med ett urval av kompetenta underleverantörer och olika specialister, såsom markentreprenörer, elektriker, rörmokare, ventilationstekniker, mattläggare, konstruktör, arkitekt med flera. Vi på Thelandersson AB månar om kvalitet och miljö inom våra arbetsområden och är också mycket noga med vilka samarbetspartners vi väljer att samarbeta med. I vårt utvalda arbetslag finns duktiga leverantörer och ambitiösa underentreprenörer och installatörer och med hjälp av våra partners, kan vi erbjuda våra kunder att ta hand om hela projekt, från idé till färdig produkt.

.

.

CERTIFIKAT & KOMPETENSER


Thelandersson AB innehar ISO-Certifiering 9001 och 14001 och är medlem i branschorganisationen Måleriföretagen i Sverige med kollektivavtal. Du som kund har därmed en extra trygghet med en 2 års nöjd-kundgaranti på utförda måleriarbeten med opartisk besiktning.

Thelandersson Bygg och Måleri AB har under de senaste åren utvecklats och växt i snabb takt och fick under året 2015 och 2016 utnämningen till ett av Årets Gasellföretag enligt Dagens Industri. Vi är idag runt 30 anställda. Thelandersson innehar certifiering för våtrumsmålning, MVK, god ekonomi samt givetvis erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar.

.

.

BYGGPROJEKT I EGEN REGI


Från år 2009 utökade vi verksamheten till att äga, bygga och förvalta fastigheter. Vi är mycket stolta över våra arbeten och några av våra referenser är LSS-boendet i Hallstavik, Åtellet i Norrtälje, samt att vi byggt och drivit projektet där Ålderdomshemmet ”Muraren” i Rimbo och projektet Matrosen 2 i Täby, Näsby Park där vi byggt 18 stycken exklusiva lägenheter i samarbete med Bosmycket fastighets AB.

Läs mer information på vår

Projekt-sida.

.

.

ANVÄND ROT-AVDRAGET


Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget, en skattereduktion på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets Hemsida för mer information.

 

Ring oss idag för offert-förslag på ert nästa byggprojekt inom nybyggnader, ombyggnader, renovering och tillbyggnader i Roslagen och Norra Stockholm!

.

.

.

Kontakta oss idag

.